16.10.2012

kaikki menivät vikaan


Kissa Pippi on nyt kuolleet, ei voisi olla rauhassa. Hän vihasivat muita eläimet koko elämä ja hän ei ollut vähän lapsirakas. Toisinpäin, vähän kuin se happan vanha nainen, halusi kuolla yksin. Kun Pippi tuli sairaiden ja olisi tappanut kesällä, päätin että järjestää arvokkaaseen viimeinen leposija ja koska äiti antaa sen separat polttohautaus, niin että kissa olisi halunnut. Mutta kaikki menivät vikaan.

Siksi se tuhkaus ja epäilys että oli väärin tuhkaa. Äskettäin kaivamme haudasta tämä kauko nurkassa eläinten hautausmaa. Halusin olla yksin, että hän saattaa olla viimeinen lepo hän olisi halunnut, joutuu toteamaan pettyneen. Kun uurna kanssa tuhkaa, kun monta kysymystä oli, punnitsimme sen yhtä paljon kuin kissa, ennen se oli lopetettu. Se oli väärin tuhkaa!

He sanovat Pippi olivat sopineet yhteinen polttohautauksen! Mutta miten se voi olla, kun massa polttohautaus levisi Pippi tuhkan väärä minneslund. Hän päättyi joukossa tuhansia muita eläimiä! Luulin, että se oli niin kauheaa, hänen vuokseen. Mikä persoona hän on. Hyvin surullinen olin ja pystyä loppetaa tämä itku. Kun kuulin pelkästään tänä vuonna 600 eläimiä haudattu siellä. Että ei tiedät, jos kissa siellä rauhan, eläinasema vahvistaa, kun kysymme. Et saa mitään paperi ja se vahvistus eläimille polttohautaus yhteen mahdottomuus.

Ei kommentteja: