23.2.2011

olen onnellinen koska:


löysin mahtavan pastan keitto-ohjeen
se sopii erinomaisesti esim makaronille
muttei valitettavasti kovin hyvin spaghettille

ja suoraan itse reseptiin:

laita vettä niin vähän, että viljatuote juuri peittyy
kiehauta, sekoita nopeasti ja kytke liesi päältä
lisää suola ja aseta kansi, anna hautua
5min kohdalla on hyvä tehdä toinen hämmennys

vastoin ennakko-odotuksia
makaronit eivät jääneet lainkaan kiinni toisiinsa
maun perusteella koeryhmä ei erottanut valmistustapaa
rakenteellisesti ajatellen tekniikka tuotti
kimmoisaa, hyvän purutuntuman omaavaa lisuketta

keittoaika venyi pussin suosituksesta yhteensä 2min
mutta vettä ja energiaa säästyi määrä
joka kääntää sydämen ja planeetan väkisinkin hymyyn
KAIKKI SIIS HYÖDYNTÄMÄÄN JÄLKILÄMPÖÄ!

Ei kommentteja: